Bågar till dina glasögon


Alla monkeyglasses® glasögon är handgjorda och använder endast 266 gram CO2 i produktionen av ett par glasögon. De flesta monkeyglasses® är tillverkat av bionedbrytbara material såsom bommulsacetat bestående av 95% bommulsblommor. monkeyglasses® team är mycket fokuserad på noll avfall, och allt avfall från produktionen av glasögon göras till smycken, och kommer i vägen nytt liv. 2016 fick monkeyglasses® ett av världens största och mest inflytelserika designpriser Silver A 'Design Award i kategorin A' Sustainable products, projects and Green Design 2016.

... WHILE DOING GOOD"

monkeyglasses® är mycket passionerade om att stödja savetheorangutan.org, en organisation som arbetar för att hjälpa de tusentals vilda orangutanger tillbaka till naturen, som varje år är offer för förstörelsen av deras hem i regnskogen i Borneo. Men det är inte bara de vilda orangutangerna som behöver vår hjälp. Personer med mindre resurser över hela världen också behöver glasögon. monkeyglasses® hjälper till att samla in kasserade glasögon till ett center i Trivandrum, Indien, där gamla glasögon blir levande och ger stor glädje igen.

I Pilgrim Eyewear's 2018 kollektion kan vi se hur jordnära toner möter naturens färgsprakande palett. Havet och strandens mjukhet möter stenar och mineralers hårdhet. Rött, som varit en stor trend under hösten håller sig kvar på modescenen under våren och är en färg du hittar på flera av vårens nyheter. Ãven blått i olika nyanser genomsyrar kollektionen, från en vild turkos ton till den mer sobra duvblå tonen.

Hos Växjö Syncentrum hittar du ett stort urval av bågar, allt från handgjorda designerbågar till bågar av enklare kvallitet. Allt för att du ska få så stor valfrihet som möjligt och att du ska hitta något som passar just dig. Vi handplockar våra bågar på mässor och när leverantörerna kommer på besök. Vi har lång erfarenhet av glasögon och hjälper dig gärna att hitta ett par som passar just dig. Har du sett en båge i media tar vi gärna hem den till dig om vi har möjlighet.

Rätt glas i dina bågar är också viktigt.