Bågar till dina glasögon

Taberg Eyewear
Taberg Eyewear är ett nytt svenskt glasögonvarumärke. Formgivningen kombinerar inspiration från naturens okonstlade råhet med rena linjer och vackra färger i ledordet ”råsnyggt”. Alla delar av vår verksamhet präglas av ett ständigt pågående hållbarhetsarbete som exempelvis innebär att vi endast använder ekoacetat

I Pilgrim Eyewear's 2018 kollektion kan vi se hur jordnära toner möter naturens färgsprakande palett. Havet och strandens mjukhet möter stenar och mineralers hårdhet. Rött, som varit en stor trend under hösten håller sig kvar på modescenen under våren och är en färg du hittar på flera av vårens nyheter. Ãven blått i olika nyanser genomsyrar kollektionen, från en vild turkos ton till den mer sobra duvblå tonen.

Hos Växjö Syncentrum hittar du ett stort urval av bågar, allt från handgjorda designerbågar till bågar av enklare kvallitet. Allt för att du ska få så stor valfrihet som möjligt och att du ska hitta något som passar just dig. Vi handplockar våra bågar på mässor och när leverantörerna kommer på besök. Vi har lång erfarenhet av glasögon och hjälper dig gärna att hitta ett par som passar just dig. Har du sett en båge i media tar vi gärna hem den till dig om vi har möjlighet.

Rätt glas i dina bågar är också viktigt.