Om Syncentrum, optiker i Växjö

Växjö Syncentrum AB startades 1979 av Johan och Monica Wass.
Vi firar att Syncentrum fyller 40 år med mingel den 1/11 klockan 10-17. Välkomna!
Syncentrum är ett helägt familjeföretag där generationsväxling är förestående, då dottern Viktoria Wass kommer att ta över. Vi finns på Honnörsgatan 2 (I11, företagsstaden). Våra huvudsakliga arbetsuppgifter är ögonundersökning och tillpassning av glasögon och kontaktlinser.

Hos oss på Syncentrum i Växjö träffar du:

Johan • johan@vaxjosyncentrum.se
Startade som optikerlärling 1962. Är legitimerad optiker sedan 1972 och kontaktlinsbehörig sedan 1981. Genomgick Arbetsmedicinutbildning (numera Synergonomi) 1987. "Har du inte fått dina progressiva glasögon tillpassade hos oss kan du inte säga att progressiva inte fungerar."

Viktoria • viktoria@vaxjosyncentrum.se
Legitimerad optiker kontaktlinsbehörighet sedan 1997 (KI). Har vidareutbildat mig med bland annat kursen Synliga symptom (KI) och Synergonomi (LNU). Sedan 1991, då jag började jobba på Växjö Syncentrum, har jag haft glädjen att möta och hjälpa människor till ett bättre seende vare sig det gäller kontaktlinser eller glasögon!

Brigitta • brigitta@vaxjosyncentrum.se
Legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet
sedan 2015. Vidareutbildning: okulär farmakologi och diagnostik i Kalmar 2017. Det bästa med mitt yrke är mötet med människor, jag är lyhörd och omtänksam.

Magdalena • magdalena@vaxjosyncentrum.se
Legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet

Tjänstledig för studier, jobbar extra vissa dagar.


Växjö Syncentrum tillhör KlarSynt som är Sveriges största sammanslutning av privatägda optikerbutiker.
Hos oss får du Kompetens, Valfrihet och Omtanke.