Syncentrum, optiker i Växjö

Växjö Syncentrum AB startades 1979 av Johan & Monica Wass och är ett familjeägt företag. Under 2020 övergår ägandeskapet till Viktora Wass, dotter till Johan & Monica. Butiken har funnits i Växjö City i 40 år innan den 2019 flyttade upp till I 11 området i Växjö. Företaget proffilerar sig mot en mer klinisk inriktning, men behåller utbudet av glasögonbågar & tillbehör.

Hos oss träffar du

Viktoria

Legitimerad optiker kontaktlinsbehörighet sedan 1997 (KI). Har vidareutbildat mig med bland annat kursen Synliga symptom (KI) och Synergonomi (LNU). Sedan 1991, då jag började jobba på Växjö Syncentrum, har jag haft glädjen att möta och hjälpa människor till ett bättre seende vare sig det gäller kontaktlinser eller glasögon!

viktoria@vaxjosyncentrum.se

Johan

Startade som optikerlärling 1962. Är legitimerad optiker sedan 1972 och kontaktlinsbehörig sedan 1981. Genomgick Arbetsmedicinutbildning (numera Synergonomi) 1987. "Har du inte fått dina progressiva glasögon tillpassade hos oss kan du inte säga att progressiva inte fungerar."

johan@vaxjosyncentrum.se

Brigitta 

Legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet sedan 2015. Vidareutbildning: okulär farmakologi och diagnostik i Kalmar 2017. Det bästa med mitt yrke är mötet med människor & att kunna underlätta någons vardag genom bättre seende. Jag tycker även det är roligt att kunna inspirera till en snygg båge. 

brigitta@vaxjosyncentrum.se

Magdalena 

Legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet
Tjänstledig för studier, jobbar extra vissa dagar.

magdalena@vaxjosyncentrum.se

Växjö Syncentrum tillhör KlarSynt som är Sveriges största sammanslutning av privatägda optikerbutiker.
Hos oss får du Kompetens, Valfrihet och Omtanke.