Om Syncentrum, optiker i Växjö

Växjö Syncentrum AB startades 1979 av Johan och Monica Wass.
Det är ett helägt familjeföretag där generationsväxling är förestående då dottern Viktoria Wass i framtiden kommer att ta över. Vi har funnits på samma adress, Västergatan 10 Växjö i 40 år. Den 8/10 är sista dagen som vi har öppet på Västergatan, för att därefter flytta till Honnörsgatan 2. Vi öppnar på Honnörsgatan den 21/10. Våra huvudsakliga arbetsuppgifter är ögonundersökning och tillpassning av glasögon och kontaktlinser.

Hos oss på Syncentrum i Växjö träffar du:

Johan • johan@vaxjosyncentrum.se
Startade som optikerlärling 1962. Är legitimerad optiker sedan 1972 och kontaktlinsbehörig sedan 1981. Genomgick Arbetsmedicinutbildning (numera Synergonomi) 1987. "Har du inte fått dina progressiva glasögon tillpassade hos oss kan du inte säga att progressiva inte fungerar."

Viktoria • viktoria@vaxjosyncentrum.se
Legitimerad optiker kontaktlinsbehörighet sedan 1997 (KI). Har vidareutbildat mig med bland annat kursen Synliga symptom (KI) och Synergonomi (LNU). Sedan 1991, då jag började jobba på Växjö Syncentrum, har jag haft glädjen att möta och hjälpa människor till ett bättre seende vare sig det gäller kontaktlinser eller glasögon!

Brigitta • brigitta@vaxjosyncentrum.se
Legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet
sedan 2015. Vidareutbildning: okulär farmakologi och diagnostik i Kalmar 2017. Det bästa med mitt yrke är mötet med människor, jag är lyhörd och omtänksam.

Magdalena • magdalena@vaxjosyncentrum.se
Legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet

Tjänstledig för studier, jobbar extra vissa dagar.


Växjö Syncentrum tillhör KlarSynt som är Sveriges största sammanslutning av privatägda optikerbutiker.
Hos oss får du Kompetens, Valfrihet och Omtanke.